Om GAME2U

Game2U bildades i september 2009 efter ett långt och genuint intresse för TV spel och teknik från des grundare. Game2U har arbetat med elektronik och teknik de senaste 18 åren och har god kunskap om TV spel, elektronik och teknik. Och genom många resor har Game2U bildat sig ett starkt nätverk av leverantörer framförallt från USA, Kina och Asien.

Game2U´s verksamhet är framförallt inriktad på TV spel i alla varianter. Vi levererar nya konsoler från Nintendo, Sony med flera. Eftersom vi köper direkt från leverantören slipper vi mellanhänder och kan hålla lägre priser än våra konkurrenter. Vi servar, modifierar och reparerar alla typer av TV spelkonsoler. Vi har god kontakt med alternativa leverantörer ibland annat från Kina. Detta gör att vi kan leverera förstaklassig service till ett lågt pris. Vi har den vanligaste förekommande reservdelar i lager för att kunna ge snabb och kvalitativ service.

Game2U fokuserar på god kundkontakt och stor teknisk kunskap för att kunna ge bästa möjliga support till våra kunder.

Game2U har en bred kundkrets i alla åldrar och levererar produkter i främst de nordiska länderna men har även kunder i bland annat Frankrie, USA och Japan.

GAME2U innehar F-skattesedel

 
Några omdömen från GAME2Us kunder
 


Tack för kortet, det funkar kalas!
Grabben är överlycklig.

Tack för snabb, trevlig och kompetent service.


Tack för super service!

Har sökt länge efter någon som kunde hjälpa mig med mitt DSi men alla hänvisade till Bergsala. Men ni hjälpte mig. Tack, barnen är super glada att det fungerar igen.


Det kom dagen efter du skickade det.
Vi har haft igång det varje dag sen dess, ungarna är som tokiga.

Allt har fungerat som tänkt.
Vi är supernöjda